JOKERIT EXCLUSIVE HOCKEY DAY (KOKO PÄIVÄN KOKOUSPAKETTI)

Suosittu ja kattava kokouspaketti yrityksille. Pakettiin kuuluu koko päivän aitiovuokra, liput illan otteluun ja Jokerit-lähettilään vierailu aitiossa. Autamme mielellämme päivän suunnittelussa, ja cateringista voit valita sopivat tarjoilut koko päivälle. Halutessanne voitte virittäytyä päivän tunnelmaan pelaamalla tiukan aamupäiväottelun Jokerit-legendojen tai oman tiimisi kanssa – me tarjoamme varusteet.

Ota yhteyttä

JOKERIT PARTY ROOM

Viihtyisä tila ottelua edeltävien tapahtumien järjestämiseen lasten synttäreistä kokouksiin tai asiakasiltoihin. Tarjoilut voit valita teeman mukaisesti laajasta valikoimastamme – perinteisen kokoustarjoilun vaihtoehtona on esimerkiksi pizza, wingsit tai ribsit. Party Room -iltaan sisältyy Jokerit-organisaation tervehdys sekä haluttaessa esittelykierros Jokereiden pukukoppiin ja muihin tiloihin. Videotykillä ja valkokankaalla varustettu Party Room sijaitsee Hartwall Arenan alakatsomotason pääsisäänkäynnin vieressä.

Kapasiteetti: 40 henkeä

Ota yhteyttä

Luolaravintola

Kallioon louhittu Luolaravintola on tunnelmallinen tapahtumapaikka yksityistilaisuuksille aina 220 hengen ryhmiin saakka. Omalla sisäänkäynnillä, baarilla ja narikalla varustettu ravintola sopii erinomaisesti VIP-vieraiden viihdyttämiseen, ja ottelun alkaessa alakatsomotason pohjoispäädyssä sijaitsevasta ravintolasta on lyhyt matka katsomoon huippukiekkoa seuraamaan. Ruoat ja juomat voit tilata runsaasta tarjoiluvalikoimastamme.

Kapasiteetti: 220 henkeä

Ota yhteyttä

Niemi Center

Kolmikerroksisessa Niemi Centerissä järjestät tyylikkään seminaarin, juhlat tai vaikkapa gaalaillallisen. Hartwall Arenan yhteydessä toimivassa tasokkaassa kokous- ja juhlatilassa on kaksi ravintolaa sekä seminaaritila, joka on varustettu AV-välineistöllä, useilla valkokankailla ja videotykeillä. Neljännen kerroksen 120-paikkaisen ravintolan erikoisuutena on kattoon heijastava projisointitekniikka. Kaikkiin tiloihin voit tilata tapahtumaan sopivan menun joko pöytiin tarjoiltuna tai buffet-pöydästä.

Kapasiteetti: ravintolat 120 + 120 henkeä, seminaaritila 250 henkeä

Ota yhteyttä