Avajaistarjous premium-asiakkaille

Platinum club
110 €/hlö (+alv)

Osta tästä

Loppuvuoden ajan nautit VIP-tason otteluelämyksistä tasokkaine tarjoiluineen 20 % alennuksella, lisäksi kaikille aition varaajille fanihuivit kaupanpäälle!

Vientiyhteistyö

Suomalainen osaaminen huipputasoa – vienti vetää KHL-maissa

Kansainväliset menestystarinat rakennetaan aina yhdessä, ja Jokereiden kumppanina pääset kansainvälisen jääkiekkomaailman ytimeen poikkeuksellisella tavalla. Yhteistyökumppaninamme voit hyödyntää globaalisti tunnetun brändimme lisäksi nyt myös kansainvälisen vientiohjelmamme palveluita – verkostomme kasvavat jatkuvasti.

Uusi väylä kansainväliseen vientiin

Ovet auki Kiinan 1,3 miljardin ihmisen markkinoille

Suomalaisella talviurheiluosaamisella on Kiinassa tällä hetkellä valtava kysyntä. Jokerit International Partner Programin kulmakivenä on Pekingissä vuonna 2022 järjestettävät talviolympialaiset, jonka myötä jopa 300 miljoonaa kiinalaista on innostunut talviurheilusta ja sitä kautta myös jääkiekosta. Markkinoiden koosta kertoo esimerkiksi se, että Kiinaan on seuraavien vuosien aikana rakentumassa noin 2 000 uutta jäähallia ja pelkästään Pekingin alueella on jo 20 000 nuorta jääkiekon harrastajaa.

Jokerit on ohituskaista Kiinan markkinoille

Kiina hankkii tällä hetkellä aktiivisesti osaamista Suomen kaltaisista perinteisesti vahvoista jääkiekkomaista. Iso askel vientiyhteistyössä otettiin, kun Jokerit aloitti Kunlun Red Starin pääyhteistyökumppanina huhtikuussa 2017.

Keskinäisen luottamuksen vahvistuessa ovia markkinoille on alkanut avautua yksi kerrallaan. Vuoden 2017 aikana Jokereiden edustajat ja seuran kumppaniyritykset ovat vierailleet useasti Kiinassa vahvistamassa yhteyksiä ja esittelemässä omaa toimintaansa kiinalaisille toimijoille. Yhteistyö on ollut tiivistä ja konkretisoitunut jo yhteisinä urheilun ja olosuhteiden kehittämisen projekteina.

”Jokereiden ja Kunlunin yhteistyö on paras tapa tulla Kiinaan. Kunlunin toimintamandaatti tulee todella korkealta tasolta, sillä he hoitavat myös Kiinan maajoukkueen asioita. Voi sanoa, että olemme ohituskaista Kiinan markkinoille”

Jussi Rapo, Kansainvälisen Liiketoiminnan Johtaja, Jokerit