Avajaistarjous premium-asiakkaille

Platinum club
110 €/hlö (+alv)

Osta tästä

Loppuvuoden ajan nautit VIP-tason otteluelämyksistä tasokkaine tarjoiluineen 20 % alennuksella, lisäksi kaikille aition varaajille fanihuivit kaupanpäälle!

Energiatehokasta jäähdytysteknologiaa Kiinan markkinoille

Kunlun-yhteistyö on avannut Huurre Groupille mahdollisuuden päästä samaan neuvottelupöytään Vanken kanssa. Yksi maailman suurimmista rakennusyhtiöistä mahtuu helposti Fortune 500 -listalle.

”Jokerit on Kiinassa tunnettu ja arvostettu brändi sekä urheilullisten että kaupallisten ansioidensa vuoksi. Yhteistyö Jokereiden kanssa on avannut meille kumppanuuksia ja kaupallisia mahdollisuuksia jäähallirakentamisessa”

J.T. Bergqvist, konsernijohtaja, Huurre Oy

”Ympäristötietoisuus on Kiinassa vahvassa kasvussa ja siksi haitallisten kylmäaineiden kuten freonien ja ammoniakin käytöstä ollaan luopumassa. Huurteen turvalliselle, ympäristöystävälliselle ja energiatehokkaalle CO2-jäähdytysteknologialle sekä digitaaliselle automaatiojärjestelmälle on Kiinassa vahvaa kysyntää. Olemme iloisia voidessamme edistää vihreitä arvoja ja huipputekniikan tarjoamaa energiatehokkuutta yhdessä Jokereiden kanssa”, Bergqvist kiittelee.