SONY MUSIC CLUB VIIHDYTTÄÄ JÄÄKIEKON JA MUSIIKIN YSTÄVIÄ

 

Jokereiden Club-katsomo on tyylikäs ja lämminhenkinen vaihtoehto yritysasiakkaiden viihdyttämiseen ja verkostoitumiseen muiden yritysten kanssa.Club-katsomon vieraat saavat nauttia Jokereiden kotiotteluissa jääkiekon lisäksi myös ajankohtaisten artistien livemusiikista.

Katsomoiden 117-120 välisessä ravintolatilassa toimivalla Sony Music Clubilla esiintyy kauden aikana Sonyn tähtiartisteja, kuten HesaÄijä, Arttu Lindeman ja Irina. Artistien nimet paljastetaan aina muutama päivä ennen peliä. Lisäksi luvassa on Jokereiden pelaajien ja legendojen haastatteluja sekä erilaisia kilpailuja ja arvontoja. Ennen ottelua ja ottelun aikana Sony Music Club on varattu yksinoikeudella katsomoiden 117–120 asiakkaille. Ottelun jälkeen alue avautuu kaikkien käyttöön.

Sony Music Club on osa Jokereiden ja Sony Music Entertainment Finland Oy:n kaksivuotista yhteistyösopimusta.

-Olemme kehittäneet ottelutapahtumaamme suunnitelmallisesti koko sen ajan, kun Jokerit on pelannut KHL:ssä. Kumppanuudellamme Sony Musicin kanssa haluamme edistää suomalaista urheiluviihdettä ja tarjota yleisölle kotiotteluissamme yhä paremman elämyksen, kertoo Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen.

-Olemme innoissamme tästä yhteistyöstä. Musiikki on olennainen osa myös urheiluviihteen maailmaa, ja meillä on suuri ilo tarjota valovoimaisia artistejamme elävöittämään Jokereiden kotipelejä, Sony Musicin markkinointijohtaja Tomi Saarinen kommentoi.

 

Kausikorttilaisena pääset lähemmäs joukkuetta

Club Seat -kausikorttilaisena pääset nyt lähemmäs joukkuetta kuin koskaan aiemmin. Tarjoamme mahdollisuuden päästä tutustumaan Jokereiden pukukoppiin ja seuraamaan joukkueen avoimia harjoituksia. Perheen pienimmät pääsevät ihailemaan suosikkipelaajiaan alkulämmöllä jään tasalta jäähyaitiosta. Pöytävarauksen lisäksi voit varata mieleisesi ruoat ja juomat ennakkoon omaan pöytään. Voit myös tehdä etukäteen pöytävarauksen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ravintolat.hartwallarena@restel.fi.

Astetta eksklusiivisemman Club Seat Member -kausikortin etuihin kuuluu parkkipaikka parkkihallin ylätasanteella, yksi nimikoitu pelipaita sekä ottelukohtaisia tarjouksia läpi kauden.

Sony Music Club

  • Ottelukohtainen ohjelma ja livemusiikkia huippuartisteilta
  • Oma sisäänkäynti
  • Ravintola- ja fanituotteet tilattavissa ennakkoon
  • Loistavat paikat pitkän sivun alakatsomosta
  • Parkkipaikka koko kauden (Club Seat Member -kausikorttilaisille)
  • Pelipaita (Club Seat Member -kausikorttilaisille)

 

Osta kausikorttisi: jokeritvip@jokerit.com tai soita p. 040 6674 665 (arkisin klo. 9-17).

Club Seat -kausikortti 1 100€

Club Seat Member -kausikortti 1 550€