Avajaistarjous premium-asiakkaille

Platinum club
110 €/hlö (+alv)

Osta tästä

Loppuvuoden ajan nautit VIP-tason otteluelämyksistä tasokkaine tarjoiluineen 20 % alennuksella, lisäksi kaikille aition varaajille fanihuivit kaupanpäälle!

Huippusuorituksen Johtaminen – seminaari

23. Tammikuuta Niemi Centerin lavalle astuu jälleen huippusuorituksen johtamisen asiantuntijoita urheilun ja yritysmaailman saralta. Yksi puhujista on mm. Petteri Kilpinen, joka on menestynyt niin yritys- kuin urheilujohtajana. Petterin suurin intohimo on ihmisen potentiaalin johtaminen, joko organisaation johtamisen tai itsensä johtamisen näkökulmasta. Hän yhdistää yllättävällä tavalla yrityksen johtamisen ja huippu-urheilun vahvuudet. Lisäksi iltapäivän aikana esiintyy Jokereiden päävalmentaja Lauri Marjamäki, sekä muita huippupuhujia. Inspiroivien esitysten jälkeen on luvassa illan KHL kärkikamppailu Jokerit – Ak Bars Kazan, jossa molempien joukkueiden pelaajat esittävät omia huippusuorituksiaan. Seminaari on jatkoa 27.2.2018 järjestetylle erittäin suositulle tilaisuudelle, jonka puhujina olivat Aki Riihilahti, toimitusjohtaja, HJK Oy, Henrik Dettmann, Suomen koripallomaajoukkueen päävalmentaja sekä Veikkauksen varatoimitusjohtaja Velipekka Nummikoski. Tämä tuleva tapahtuma on varmasti yhtä suosittu ja antoisa!

Seminaari järjestetään yhteistyössä Arespartnersin ja Ilmarisen kanssa.

Seminaarin hinta 240€ +alv / henkilö (Sisältää seminaariohjelman, kahvitarjoilun, Buffet ruokailun, lipun otteluun alakatsomoon).

Seminaarin ilmoittautumissivu avataan myöhemmin. Lisätietoja: nathalie.vaittinen@jokerit.com