Jokerit Exclusive Hockey Day (koko päivän kokouspaketti)

Suosittu ja kattava kokouspaketti yrityksille. Pakettiin kuuluu koko päivän aitiovuokra, liput illan otteluun ja Jokerit-lähettilään vierailu aitiossa. Laajat concierge-palvelut auttavat päivän yksityiskohtien suunnittelussa, ja cateringista voit tilata herkulliset ruoat ja juomat koko päivälle. Halutessasi voit virittäytyä päivän tunnelmaan myös pelaamalla tiukan aamupäiväottelun Jokerit-legendojen tai oman tiimisi kanssa – me tarjoamme varusteet.

Ota yhteyttä

Jokerit Party Room

Jokerit Party Room on täydellinen tila ottelua edeltävän alle 40 hengen kokouksen tai cocktailtilaisuuden järjestämiseen. Tarjoiluksi voit valita perinteisen kokoustarjoilun tai esimerkiksi wingsit tai ribsit Street Food Delistä. Party Room -iltaan sisältyy Jokerit-organisaation tervehdys sekä haluttaessa esittelykierros Jokereiden pukukoppiin. Videotykillä ja valkokankaalla varustettu Party Room sijaitsee Hartwall Arenan alakatsomotason pääsisäänkäynnin vieressä.

Kapasiteetti: 40 henkeä

Ota yhteyttä

Luolaravintola

Kallioon louhittu Luolaravintola on tunnelmallinen tapahtumapaikka yksityistilaisuuksille aina 220 hengen ryhmiin saakka. Omalla sisäänkäynnillä, baarilla ja narikalla varustettu ravintola sopii erinomaisesti VIP-vieraiden viihdyttämiseen, ja ottelun alkaessa alakatsomotason pohjoispäädyssä sijaitsevasta ravintolasta on lyhyt matka katsomoon huippukiekkoa seuraamaan. Ruoat ja juomat voit tilata runsaasta tarjoiluvalikoimastamme.

Kapasiteetti: 220 henkeä

Ota yhteyttä

Niemi Center

Kolmikerroksisessa Niemi Centerissä järjestät tyylikkään seminaarin, juhlat tai vaikkapa gaalaillallisen. Hartwall Arenan yhteydessä toimivassa tasokkaassa kokous- ja juhlatilassa on kaksi ravintolaa sekä seminaaritila, joka on varustettu AV-välineistöllä, useilla valkokankailla ja videotykeillä. Neljännen kerroksen 120-paikkaisen ravintolan erikoisuutena on kattoon heijastava projisointitekniikka. Kaikkiin tiloihin voit tilata tapahtumaan sopivan menun joko pöytiin tarjoiltuna tai buffet-pöydästä.

Kapasiteetti: ravintolat 120 + 120 henkeä, seminaaritila 250 henkeä

Ota yhteyttä