Avajaistarjous premium-asiakkaille

Platinum club
110 €/hlö (+alv)

Osta tästä

Loppuvuoden ajan nautit VIP-tason otteluelämyksistä tasokkaine tarjoiluineen 20 % alennuksella, lisäksi kaikille aition varaajille fanihuivit kaupanpäälle!

CASE VEIKKAUS

Pääyhteistyökumppani Veikkaus erottuu hyväntekeväisyydellä   

Veikkaus tuottaa suomaisten yhteisen hyvän tueksi vuosittain yli miljardi euroa. Yhtiön sponsorointihankkeet ovat aina pitkäjänteisiä, vastikkeellisia ja molemminpuolista liiketoimintaa edistäviä – ja Jokereiden kohdalla tuottavat laajan näkyvyyden lisäksi hyvää erityisesti suomalaiselle lapsi- ja nuorisotyölle.

Kaudella 2017-2018 Veikkaus luovutti mainospaikkansa Jokereiden vieraspelipaidoissa viidelle merkittävää lapsi- ja perhetyötä tekevälle järjestölle. Kotiotteluissa Jokereiden vieraana oli lisäksi järjestöjen kohderyhmiä ja toiminnassa mukana olevia vapaaehtoisia tutustumassa lajiin.

”On hienoa yhdistää jääkiekko ja hyväntekeväisyysjärjestöt tällä tavoin. Pystymme tarjoamaan elämyksiä ja urheilun riemua sekä tuomaan esille sitä merkittävää inhimillistä työtä, jota järjestöissä joka päivä tehdään.”

Velipekka Nummikoski, varatoimitusjohtaja, Veikkaus

Lasten ja nuorten hyvinvointi ja urheilukasvatus ovat olleet myös Jokereiden ytimessä jo 50 vuotta, aina seuran perustamisesta lähtien.

”Lapset ja nuoret ovat edelleen huippujääkiekon ohella toimintamme keskiössä. Jääkiekko on hyvä harrastus, mutta vain osa lapsista ja nuorista voi olla mukana urheilutoiminnassamme. Siksi Jokerit kumppaneineen haluaa tukea vapaaehtoisvoimin toimivia järjestöjä heidän tärkeässä työssään lasten ja nuorten hyvinvoinnin puolesta.”

Jukka Kohonen, toimitusjohtaja, Jokerit Hockey Club

 

Laajamittaista yhteistyötä