Jokerit tarjoaa Euroopan korkeatasoisinta jääkiekkoviihdettä. Maailman toiseksi kovin sarja, huippuluokan kotijoukkue, kansainväliset kiekkotähdet ja viihdyttävä show takaavat unohtumattoman elämyksen kaikille aisteille.

Eikä tätä varten tarvitse matkustaa valtameren toiselle puolelle, vaan kaikki on täällä – suorastaan käden ulottuvilla. Haluamme päästää kannattajat ja asiakkaamme mahdollisimman lähelle peliä ja pelaajia. Suoraan sisäpiiriin ilman teennäistä tähtikulttia ja ylikorkeita hintoja. Pelaajat, valmentajat ja koko porukkamme ovat täällä teitä varten.

Jokerit on alkuajoistaan lähtien pitänyt ovet avoinna kaikille ja kynnyksen matalana niin kiekon aloittaville junioreille kuin kannattajilleenkin. Arvojemme ytimessä on tarjota parasta hinnoilla, joihin tavallisilla ihmisillä perheineen on varaa. Ymmärrämme, ettei 80 euron lipun hankkiminen ole ihan pikkujuttu kenellekään. Edullisimmillaan matseihimme pääsee alle parilla kympillä – lapset teemapeleihimme jopa alle kympillä.

Toisessa päässä palvelu- ja hintahaitaria Jokerit tarjoaa asiakkailleen Suomessa täysin ylivoimaisen paketin VIP-palveluista aitioihin ja tähtivieraisiin. Toivotamme vieraamme tervetulleiksi lähellemme ja teemme parhaamme, että elämys on jokaisen euron arvoinen. Tutustu tarjontaamme uusilla verkkosivuillamme ja ota yhteyttä!